Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απευθείας συμμετοχή σε voice channels του Discord με το update Νοεμβρίου για κονσόλες Xbox

*
Το update του Νοεμβρίου για κονσόλες Xbox είναι ήδη διαθέσιμο. Μια από τις κυριότερες προσθήκες είναι ότι οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα εισόδου σε voice channels του Discord απευθείας από την κονσόλα τους. Ακόμα, ενεργοποιήθηκε η ακύρωση θορύβων στο voice chat του Discord σε Xbox Series X και Xbox Series S, οπότε ο ήχος θα είναι πολύ πιο καθαρός σε κονσόλες νέας γενιάς.

Επίσης, προστέθηκαν οι λειτουργίες wish list gifting και sale notifications. Έτσι οι παίκτες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν μοιράζονται τη wish list τους με άλλους αλλά και επιβεβαιώσεις όταν κάποιος έλαβε ένα δώρο. Ειδοποιήσεις θα υπάρχουν και όταν αντικείμενα από τη wish list μπουν σε έκπτωση.


Εκτός από τα παραπάνω, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Captures app, με βελτιωμένες λειτουργίες για παρακολούθηση, διαχείριση και πραγματοποίηση αλλαγών. Στα παραπάνω περιλαμβάνεται βελτιωμένο bit rate για playback στα 720p και 1080p σε Xbox Series X και Xbox Series S αλλά και τη δυνατότητα μεταφοράς game clips και screenshots απευθείας σε έναν εξωτερικό δίσκο.

Τέλος οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν live streams σε Twitch, Lightstream και Streamlabs απευθείας από το Xbox, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και η δόνηση στο χειριστήριο για το Xbox Cloud Gaming σε PC και Mac.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*